Return to site

Er Agva Kraft en god strømleverandør?

Avga Kraft er en pålitelig og rimelig strømleverandør. Selskapet åpnet virksomhet i 2015, og selskapet eies av Telinet Energi AS.

Når du velger Avga Kraft, finner du at dette firmaet tilbyr strømavtaler hvor all strøm kommer fra fornybare kilder. Denne forpliktelsen til grønn forretningspraksis er imponerende. Selskapet har skissert garantier for opprinnelse for kraft, med et sinn å markedsføre den miljøvennlige verdien av energi som kan leveres.

Dette selskapet fungerer som en del av et større venture i Norge. Den større virksomheten opererer i Sverige og Norge.

Hva tilbyr Agva Kraft?

I de fleste tilfeller betaler kunder som velger Agva Kraft for en spotpris avtale. Folk er generelt fornøyd med det de betaler. Andre har advart potensielle kunder om å lese vilkårene og betingelsene nøye før de bytter strømleverandør.

Forslaget om å lese utskrift er gode råd uansett hvilket selskap du vurderer. Du bør alltid kjenne dine rettigheter og ansvar som kontoinnehaver før du fullfører en avtale for strøm.

Den beste måten å se om dette selskapet passer for dine behov og budsjett, er å sammenligne Agva Kraft med andre strømleverandører. Når du gjør det, finner du informasjon om fastprispriser for tjenester, samt kontaktinformasjon og kundestøtte.

Som de fleste store norske strømleverandører, strever dette firmaet med å holde sin offisielle nettside oppdatert. Hvis du har spørsmål, ring eller email firmaet for å få svar.

Selv om dette selskapet generelt har et godt omdømme, finner noen kunder at deres betingelser er litt villedende. For eksempel kan det være prisøkninger etter at en ny avtale er signert, og noen få Agva Kraft-kunder har blitt overrasket over sine månedlige regninger når prisene har gått opp. Du kan lese nyeste omtaler om Agva kraft på både Gulesider og Facebook profilene deres. Vi anbefaler likevel at du leser kontraktsvilkårene grundig.

Er strømprisen prioritet?

Pris er svært viktig for de fleste forbrukere som handler for strøm i Norge. Hvis det også er viktig for deg, bør du vite at dette selskapet er definitivt et av de rimeligste alternativene. Når det gjelder kundeservice, får det noen klager, men det gjør alle strømleverandørene i landet.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly